• 6 mei 2024
  • leestijd 2 min.

Maak leren nog leuker met deze geschenken

Op zoek naar duurzame relatiegeschenken voor het onderwijs? Of je nu relatiegeschenken geeft aan medewerkers van een school of reclame wilt maken voor een nieuwe opleiding: deze relatiegeschenken passen er goed bij. En het mooie is: het zijn allemaal duurzame opties.

1. Duurzame lunch

Hoewel je tegenwoordig bij veel scholen eten kunt kopen, is er niets zo duurzaam en voordelig als het meebrengen van je eigen lunch. Geef je relaties in het onderwijs daarom een mooie lunchbox of bestekset cadeau! Zoals deze bamboe lunchbox of deze stapelbare lunchbox van gereycycled RVS. Ideaal voor je eigen boterham of salade!

 

2. Katoenen tas

Er past veel in, je draagt het makkelijk met je mee en alles is binnen handbereik. We hebben het natuurlijk over een tas! Met een bedrukte katoenen tas is jouw boodschap daarbij ook goed zichtbaar. Of dat nu een logo is, of inspirerende quote: jij kiest wat er op de tas komt! Katoenen tassen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zoals de XL Fairtrade tas of een gekleurde katoenen tas.

 

3. Notitieboekje

Hoewel we ook op scholen steeds meer online doen, is schrijven in sommige gevallen nog steeds heel prettig! Hoe leuk is het om dan een speciaal notitieboek te hebben met het logo van jouw school? Of een quote die je inspireert om door te leren? Kies uit ons ruime aanbod van duurzame notitieboeken, schriften en meer. Op zoek naar een nóg duurzamere manier van schrijven? Ga dan voor een uitwisbaar notitieboek, voor eindeloos schrijfplezier!

 

4. Pennen

Het kan eigenlijk niet ontbreken in het onderwijs: pennen! En met onze uitgebreide selectie duurzame pennen zit er ongetwijfeld een pen bij die bij je past. Ga je voor een pen van tarwestro, bamboe, hout of koffie? We hebben het allemaal én nog veel meer. Maak je geschenk af met een bijpassende etui van recycled plastic. Of geef een bureauset inclusief pen, potlood, gum en lineaal. Een handig cadeau!

 

 

 

5. Handig voor op het bureau

Voor alle docenten en werknemers met een vast bureau is het fijn als deze een beetje opgeruimd is. Daar kan jij een handje mee helpen met onze bureauaccessoires! Deze pennenhouder in de vorm van een container zorgt ervoor dat al je pennen handig bij elkaar zijn. Ook hebben we een bijpassende puntenslijper in de vorm van een container. Of geef een handige kalender gemaakt van groeipapier.

 

6. Kleding

Een mooie trui of vest is een uitstekend visitekaartje! Handig in elk seizoen, geschikt voor zowel man als vrouw en heerlijk comfortabel. Deze hoodie bijvoorbeeld, die gemaakt is van recycled katoen. Handig voor elke dag, of speciaal voor schooluitjes of andere evenementen.

 

 

 

 

7. Laptoptas

Bescherm je laptop overal waar je heengaat met deze handige laptoptas van vilt. De laptoptas heeft een extra voorvakje met rits, dus ook je telefoon en andere kleine items kunnen makkelijk in deze tas! Een super handig relatiegeschenk wanneer je studenten, docenten of andere relaties veel met een laptop werken. En wie doet dat tegenwoordig niet…?

 

 

Hopelijk heeft deze blog je inspiratie gegeven voor een mooi duurzaam relatiegeschenk. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op, of vraag een offerte aan op maat.